Интервюта

В тази рубрика искаме да ви представим интересни и полезни интервюта с част от младите надежди на България, участници в Мисионис Трейл през годините. Това са юноши и девойки, които трябва да подкрепяме и да им вдъхваме кураж по време на техния спортен път. Приготвили сме ви няколко интересни интервюта с кипящите от енергия атлети, за които спортът е неизменна част от ежедневието им. Успяват ли да тренират редовно по време на извънредно положение и какво биха ни посъветвали са част от въпросите, на които ще намерите отговор.

1️⃣Рубриката открива Мартин Аргиров, който е състезател по ориентиране в “Истрос” Русе, а цялото интервю може да откриете тук.

2️⃣Второто интервю в поредицата е с Маргарита Радева, от Габрово, която е национална състезателка по ориентиране и лека атлетика. Прочетете го тук.

3️⃣Представяме ви Яна Пенева, млада, амбициозна, щура и гладна за успехи. Част от отбора по ориентиране на “Истрос” Русе. Прочетете цялото интервю тук.

4️⃣Вижте интервюто на националната състезателка от “Вариант 5” – Ренета Ненкова тук

5️⃣Интервюто с Девора Аврамова, която е една от топ атлетките в страната вижте тук.

6️⃣Още един представител на домакините от “Вариант 5” – Калоян Петров – вижте интервюто с него тук.

7️⃣Ясна Петрова – медалистката от Европейски юношески първенства по ориентиране през последните години е една от най-обещаващите атлетки в страната – интервюто с нея вижте тук.

8️⃣Интервю с представителя на Варненския клуб по ориентиране “Бегун” – Преслав Щерев – вижте тук.